2. Edició Imatge Digital

Espectre electromagnètic:
- Que és?











- La imatge digital
-Formats d'imatge digital
-Banc imatges ministeri educació
Los mejores bancos de imagenes
- Banco imagenes (ministerio)
- Picasa

GIMP 
Apunts gimp
Documentació oficial
Editor d'imatges on line
Descarregar Gimp en aquest Link




Activitats

Exemple: Descarregar l'arxiu: objectos.jpg

Activitat 0:

1. Redimensionar Imatge: Canviar resolució de la imatge que teniu en aquest LINK perque tingui una amplada de 1000 pixels i una alçada proporcional. Un cop feta aquesta activitat deseu-la al vostre pendrive amb el nom: "teu_nom_activitat01.jpg".

2. Retallar Imatge: Retallar la imatge que teniu en aquest LINK perquè només hi hagi  les dues flors. Un cop feta aquesta activitat deseu-la al vostre pendrive amb el nom: "teu_nom_activitat02.jpg"

Activitat 1. Fer l'activitat  i desar-la al vostre PenDrive amb el nom: "teu_nom_activitat1.jpg"

Activitat 2: Teniu el procediment  al punt 4.10.  Eliminar el fons de la imatge que teniu al link. Després poseu el fons de color gris.  Un cop feta aquesta activitat deseu-la al vostre pendrive amb el nom: "teu_nom_activitat2.jpg"

Activitat 3. Fer aquesta activitat i desar-la al vostre PenDrive. En aquesta activitat només heu de desar 1 arxiu amb el nom: "teu_nom_activitat3.jpg"
                 - imatge estanque
                 - imatge pato

Activitat 4 . Per fer aquesta activitat heu de descarregar-vos les imatges que hi ha a continuaci. Fer aquesta activitat i desar-la al vostre PenDrive.  En aquesta activitat  heu de desar 3 arxius amb els noms següents:. teu_nom_activitat4-1.jpg , teu_nom_activitat4-2.jpg,  teu_nom_activitat4-3.jpg
                 - imatge cara con arrugas        
                  -imatge Posta de sol
                  -Imatge dofins

Activitat 5-6 Heu de fer aquesta activitat fent servir les imatges que hi ha a continuació. Heu de penjar els arxius en el vostre blog, mitjançant google drive i al moodle també.
                    - imatge muntanya
                     -imatge clara 1
                     -imatge clara 2

Activitat 7 Fondre dues imatges. En aquesta activitat heu de seguir les instruccions per fer un muntatge amb dues imatges. Heu de fer servir els arxius  que teniu a continuació fondre_imatge_1 i fondre_imatge_2. Un cop feta l'activitat heu de desar l'arxiu amb el nom: el_teu_nom_activitat7.jpg.

Ampliació activitat 7:
Amb la mateixa tècnica feu TRES muntatges més fent servir les imatges que volgueu. Podeu buscar imatges als bancs d'images: Banc imatges ministeri educació

Activitats 12-13-14 Heu de fer aquesta activitat fent servir les imatges que hi ha a continuació. Heu de penjar els arxius en el vostre blog, mitjançant google drive i al moodle.
                     - Senyor
                     - Senyora

Activitat final. Creació d'un aerogenerador.
                   Per realitzar aquesta activitat cal que primer veieu el video tutorial. Heu de crear una animació en format gif, on les aspes del aerogenerador estiguin girant constantment, igual que en el videotutorial.
                  - imatge aerogenerador

Prova gimp. Imatge_1, Imatge_2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada